Robins Portretten

Wie ben jij?  En vooral;  Hoeveel?

Robins portretten zijn gebaseerd op de filosofie „ De Architectuur van de Ziel“.  De mens komt met een opgave op de wereld. Deze opgave bestaat daaruit, dat hij/zij een bepaalde persoonlijkheid optimaal ontwikkelt, ontplooit en vormt, zo dat hij/zij zich constructief in de gezelschap en het leven op deze planeet inbrengen kan. Tegen het einde wordt steeds duidelijker, of het deze mens gelukt is, datgene te leven en te worden zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Om deze opgave te volbrengen, heeft elk mens een groep van verschillende persoonlijkheden in zijn bagage, die hem met hun kwaliteiten ondersteunen. Bovendien is er de hoofdfiguur, waar men als uitgangsbasis mee wordt geboren. Deze dominante persoonlijkheid moet overwonnen worden om datgene te worden, wat de levensopgave voor deze incarnatie zal zijn.

Nu kan men aan deze filosofie geloven of niet. Realiteit is, dat Robins portretten tot zelfkennis bijdragen en ondersteuning bij het volbrengen van zijn levensopgave. Ook meer begrip voor onze, door ons zelf vaak als vreemd ondervonden reacties.                                 

Daarnaast zijn deze portretten wondervolle realistisch geschilderde kunstwerken, waardevolle juwelen en bijzondere erfstukken voor de nakomelingen

Kontaktadres in Nederland

Kunsthandel de Drieluik
ohne weitere  info WEG???